Telescoophoogwerker huren? Keuze genoeg!

Een telescoophoogwerker is multifunctioneel inzetbaar en combineert een grote werkhoogte met reikwijdte, snelheid en stabiliteit. Daarmee zijn telescoophoogwerkers geschikt voor talloze werkzaamheden in de groenvoorziening, bouwsector en infrastructurele projecten. Bij Werklift kunt u telescoophoogwerkers huren vanaf 15 tot en met 58 meter werkhoogte. Bovendien hebben wij telescoophoogwerkers in ons verhuurassortiment op wielen en rupsen voor extra zware werkzaamheden. Voor alle werkzaamheden op hoogte vindt u bij ons het geschikte materiaal.

Belangrijkste kenmerken

De 4-wielaandrijving van onze telescoophoogwerkers garanderen een hoge terreinvaardigheid. Voor zwaardere terreinomstandigheden bieden wij diverse machines welke voorzien zijn van een rupsonderstel. Bovendien hebben onze telescoophoogwerkers uitschuifbare assen voor een sneller opstellen en verbeterde stabiliteit. De JLG hoogwerkers in ons verhuurassortiment hebben een dubbele platformcapaciteit van maximaal 450kg voor meer veelzijdigheid en productiviteit.


Veiligheid boven alles

In onze branche is veiligheid een absolute voorwaarde. Daarom worden de hoogwerkers van Werklift ieder jaar door een externe keuringsinstantie gekeurd op veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien hebben wij een gecertificeerd kwaliteitssysteem ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2008 norm.

Compleet aanbod hoogwerkers

Werklift verhuurt al meer dan 30 jaar hoogwerkers. Door die jarenlange ervaring hebben wij een goede samenwerking met andere hoogwerkerverhuurders opgebouwd. Bovendien hebben wij met deze bedrijven vaste afspraken gemaakt over tarieven en gebruik. Daardoor kunnen wij, naast onze eigen machine vloot, vrijwel het volledige assortiment hoogwerkers tegen gunstige voorwaarden aanbieden. Bekijk ons complete assortiment en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.