Afron 10 meter

 

Huur een hoogwerker

Voor werken op hoogte heeft U meestal een hoogwerker nodig. Het werken op hoogte is vaak ook lastig omdat je ook op moeilijk bereikbare plekken moet komen. Ook veilig werken met een hoogwerker speelt een rol. Of U nu een hoogwerker voor het snoeien en onderhoud van bomen en heggen nodig heeft, of aan gebouwen, schoonmaakwerkzaamheden aan gebouwen, aanleggen van bekabeling op hoogte etc.

Wij verhuren al meer dan 30 jaar hoogwerkers en zijn specialist op dit gebied wij  adviseren over de juiste hoogwerker waarmee U veilig en efficiënt uw werk kunt uitvoeren. Daarnaast werken onze hoogwerkers milieu vriendelijk omdat wij keuzes hebben uit elektrische hoogwerkers en hoogwerkers die op milieuvriendelijke brandstof HVO100 draaien.

 

Uit ons assortiment kunt U kiezen uit :

Welke hoogwerker is het meest geschikt?

Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker is handig wanneer U werkzaamheden verticaal moet uitvoeren. De machine is uiterst stabiel, maakt weinig geluid en U kunt met meerdere mensen tegelijk in werken.

De schaarhoogwerker is uiterst geschikt voor schilderwerk en langdurig werken op hoogte.

Telescoop hoogwerker

Bij een Telescoop hoogwerker gaat het om de reikwijdte en bijzondere werkhoogten. Ze zijn in alle vormen zoals rupsbanden, luchtbanden, zelfrijdende, elektrisch, bio diesel en noem het maar op.

De telescoop hoogwerker is heel divers inzetbaar zoals in de bouw, boomonderhoud, Weg- & waterbouw.

Autohoogwerker

De autohoogwerker komt het beste tot zijn recht waarbij veel van locatie wordt gewisseld of afstanden overbrugd moeten worden. Autohoogwerkers zijn er diverse uitvoeringen. De meeste autohoogwerkers worden gestempeld zodat deze ook bij ongelijke oppervlaktes inzetbaar zijn.

Masthoogwerker

Een masthoogwerker is klein, stabiel, wendbaar  en ideaal voor onderhoud in winkelcentra, te denken valt aan het vervangen van lampen, schoonmaken van de ramen, elektra werk

Spinrups hoogwerkers

Op ongelijke ondergronden en onverharde ondergronden is een Spinrubs hoogwerker het beste te gebruiken. Door stabilisatoren en/of steunpoten kun je stabiel de werkzaamheden verrichten.

Spinrups hoogwerker worden veel gebruikt in de boomverzorging en groenonderhoud

 Knikarm hoogwerker

Knikarm hoogwerkers hebben een grote reikwijdte en kunnen over obstakels heen reiken.  Ideaal om bij lastige plekken op hoogte te komen.

Knikarm hoogwerker zijn er in vele soorten zoals zelfrijdende, semi-zelfrijdend, gestempelde, elektrisch, (bio)diesel etc.

Knikarmhoogwerkers zijn geschikt voor schilderwerk, installateurs,  onderhoud aan gebouwen en in de groenvoorziening.

Aanhang hoogwerker

 Een aanhang hoogwerker kunt U met een trekhaak vervoeren als aanhanger. Rijbewijs B volstaat. De aanhang hoogwerker is dus makkelijk te verplaatsen en ideaal voor meerdere klussen op één dag.