Specialist in hoogwerkers

Werklift is sinds 1987 actief in de verhuur van hoogwerkers en hydraulische snoeigereedschappen. Van oudsher hebben wij een sterke positie in de groenvoorziening, maar de laatste jaren zien wij ons marktaandeel in de bouw en de infrastructuur groeien. Onze afnemers zijn veelal overheden, hoveniers en aannemers. Werklift voorziet in hun vraag met een omvangrijke eigen vloot. Dankzij ons betrouwbare partnernetwerk kunnen wij echter ook machines van derden leveren tegen gunstige voorwaarden.

Logo Werklift

Veiligheid boven alles

In onze branche is veiligheid een absolute voorwaarde. Daarom worden de hoogwerkers van Werklift ieder jaar door een externe keuringsinstantie gekeurd op veiligheid en betrouwbaarheid. Eventuele gebreken worden direct verholpen. Zonder een geldig keuringscertificaat nemen wij de hoogwerker niet op in onze vloot. Werklift heeft bovendien een gecertificeerd kwaliteitssysteem ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2008 norm. Deze certificering is uitgegeven door de TÜV en is indicatief voor zowel de hoogwaardige kwaliteit die Werklift levert als de deskundigheid van onze medewerkers. U kunt bij ons ook persoonlijke beschermingsmiddelen verkrijgen of huren.

Snelle oplossingen

Werklift staat bekend om zijn optimale service. Wij staan altijd open om samen met onze klanten aantrekkelijke verhuuroplossingen te ontwikkelen. Onze hoogwerkers bevatten bovendien relatief weinig techniek, waardoor zij storingsarm zijn en zelden schade oplopen. Indien zich toch een probleem voordoet, is onze technische servicedienst snel ter plaatse om het op te lossen. Mocht dit niet lukken binnen onafzienbare tijd, dan zorgen wij voor een vervangende machine.

Als het weer tegenzit

Wanneer het vanwege de weersomstandigheden onverantwoord is om met de gehuurde hoogwerker aan de slag te gaan, kunt u gebruik maken van onze unieke verletregeling. Wij bieden u dan een korting aan op onze huurtarieven: 50% bij regen of mist en 100% bij storm, vorst of sneeuw.

Indien mogelijk slaan wij deze korting om in een verlenging van de huurperiode, zodat u de geplande werkzaamheden kunt voltooien. Zo niet, dan crediteren wij de verletkorting. Stilstand als gevolg van werkschade wordt niet als verlet aangemerkt.

Goed verzekerd

Werklift is verzekerd tegen schade aan de hoogwerker of aan andere zaken of personen als gevolg van technische gebreken. Wij brengen u in dat geval ook geen eigen risico in rekening. In onze verhuurprijzen is die verzekeringspremie al opgenomen.

Indien de schade wordt veroorzaakt door bedieningsfouten, joyriding, vallend hout, vandalisme, onzorgvuldigheid of nalatigheid, geldt voor de huurder wél een eigen risico. Dit is ook het geval bij diefstal of vermissing. Leest u onze voorwaarden goed hierop na.

Aandacht voor het milieu

Werklift hecht grote waarde aan duurzaamheid en de bescherming van het milieu. Al sinds 2000 worden al onze AFRON hoogwerkers gevuld met biologisch afbreekbare olie. Ook alle onderhouds- en reinigingswerkzaamheden ten aanzien van de hoogwerkers worden in de werkplaats uitgevoerd met inachtneming van de strenge eisen die de wet hieraan stelt.