Werklift verhuurt en verkoopt hoogwerkers aan klanten in diverse branches. Voor alle werkzaamheden op hoogte vindt u bij ons het geschikte materiaal. Omdat de werkzaamheden bepalend zijn voor de machine en het gereedschap dat u gebruikt, maken we een onderscheid in drie hoofdsectoren: de groenvoorziening, de bouw en infrastructurele projecten.

Wij doen groen

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van lanen, tuinen, bossen en parken. Deze snoeiwerkzaamheden vergen een vakkundige aanpak, omdat iedere situatie anders is. Afhankelijk van de ondergrond, de omgeving, het type begroeiing en de hoogte van de bomen, kunnen wij het juiste materieel inzetten. Veel van onze hoogwerkers zijn versleepbaar en op hoogte verrijdbaar, waardoor u een gevoelige tijdwinst kunt boeken.

Flexibiliteit in de bouw

In de bouwsector wordt veelvuldig gebruikgemaakt van verreikers en hoogwerkers. Ieder bouwproject kent zijn eigen toepassingen. Op de bouwplaats moet de inzet van deze machines zorgvuldig gepland worden en daarbij ondersteunen wij u graag. Door gebruik te maken van onze eigen vloot en waar nodig die van onze partners, kunnen wij snel schakelen en zo de broodnodige flexibiliteit bieden. Wij adviseren u graag over het in te zetten materieel, maar natuurlijk kunt u via deze website ook direct de gewenste hoogwerker huren.

Infrastructurele projecten

Werklift wordt geregeld ingeschakeld bij de aanleg van wegen en andere infrastructurele projecten.
Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van neonreclames of de inrichting en het onderhoud van de openbare verlichting.